MUTARI MOBILA

MUTARI-RAPIDE.COM

Oferta noastra -full service- presupune coordonarea si executia intregului proces de mutare a locuintelor de catre echipa noastra, fara nici un efort din partea dvs.

Coordonarea procesului de mutari locuinte precum si consilierea necesara

Mutari apartamente

Mutari garsoniere

Mutari vile/ mutari case

Transport Marfa, Mobila, Mutari Mobila, Relocari

Pentru serviciul de mutari mobila alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret foarte mic, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei firme.

Inainte de incarcarea si transportul mobilei vom verifica starea acesteia, ridicarea mobilierului se va face cu inventar prealabil, adica cu poze si trimiterea acestora la posta electronica; se vor face poze inainte de incarcare, in timpul incarcarii si la destinatie; e bine sa aruncati o privire de analiza atenta asupra bunurilor, sa nu existe impotriva noastra suspiciunea vatamarii integritatii mobilei.

Echipa de profesionisti va avea mare grija ca mobilierul dumneavoastra sa ajunga intr-o stare perfecta la dstinatie, fara lovituri sau zgarieturi, deci personalul va asigura executarea impecabila a serviciului de transport mobila.

Se folosesc folii protectoare cu bule si folie strech pentru ambalarea corpurilor de mobile, obiectelor fragile si liniile care rezulta din demontarea mobilierului.

Dispunem de personal calificat pentru demontarea/montarea si manipularea mobilierului.

RELOCARI

TRANSPORT MARFA

TRANSPORT MOBILA

MUTARI MOBILA

  • TRANSPORTMARFA

  • TRANSPORT MOBILA

  • MUTARI MOBILA

TRANSPORTURI

CUM DECURGE UN TRANSPORT CORECT:

Incearca transportarea marfurilor rapid, ieftin dar cu grija, ce include servicii diverse facute de personal activ si experimentat.

Conditiile clare, serviciile includ: transport, manipulat, demontat, infoliat, montat-fixat, totul este bine organizat si la standarde civilizate.

TRANSPORTURI