RELOCARI SEDII FIRMA

MUTARI-RAPIDE.COM

Mutari Firme in Bucuresti, se va desfasura in cel mai scurt timp posibil si in conditii de siguranta maxima. Va oferim si servicii de infoliere la cerere.

Este posibil cu ajutorul autoutilitarelor de 3.5 tone, cu volum de 11-36 metri cubi, si bineinteles, cu ajutorul personalului experimentat in domeniu.

Transport Marfa, Mobila, Mutari Mobila, Relocari

Relocarea, nu este un exercitiu des intalnit de d-voastra, de aceea manipularea obiectelor multiple din sediu/firma in Bucuresti se lasa in seama personalului calificat incepand cu soferul, urmat de cei care muta, cara, observa si nu in cele din urma aceia care asigura bunurile ce urmeaza a fii transportate.

Suntem mai mult decat o echipa de relocari firme/sedii.

Garantam gasirea solutiilor potrivite pentru mutarea firmei in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra, astfel incat sa asiguram un flux continuu activitatii pe care o desfasurati, motiv pentru care suntem dispusi sa realizam operatiunile respective si in weekend sau pe timpul noptii.

Compania Noastra asigura servicii de mutari firme respectand toate normele europene. Pentru a oferi si garanta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata am investit sume considerabile in echipamente si utilaje performante, dar si timp in alegerea, intruirea si pregatirea echipei de lucru.

Recomandam efectuarea unei evaluari reale pentru a fi determinate toate componentele operatiunii.

Dispunem de o echipa profesionista care va asigura executarea impecabila a serviciului de relocari prin impachetarea si ambalarea tuturor obiectelor din sediu/firme cat si prin manipularea profesionista a acestora.

Evident cand este vorba despre mutare pentru persoane juridice, ne ocupam de vizionare pentru a cadea de comun acord asupra metodelor de lucru si tipului de executie.

RELOCARI

TRANSPORT MARFA

TRANSPORT MOBILA

MUTARI MOBILA

  • TRANSPORTMARFA

  • TRANSPORT MOBILA

  • MUTARI MOBILA

TRANSPORTURI

CUM DECURGE UN TRANSPORT CORECT:

Incearca transportarea marfurilor rapid, ieftin dar cu grija, ce include servicii diverse facute de personal activ si experimentat.

Conditiile clare, serviciile includ: transport, manipulat, demontat, infoliat, montat-fixat, totul este bine organizat si la standarde civilizate.

TRANSPORTURI